U internetskoj trgovini https://www.flora-cajevi.hr kupcima nudimo dva načina dostave proizvoda.

DOSTAVA NA VAŠ NASLOV
Ako u trgovini nema kampanje "besplatna dostava" ili niste kupili proizvod s besplatnom dostavom, troškove dostave naručenih proizvoda plaća kupac - kada je vrijednost kupnje manja od 50€. Za kupnje veće od 50€ dostava je besplatna. Trošak dostave prikazan je u košarici za kupovinu i dodaje se ukupnim troškovima kupnje. Iznos dostave je ujednačen i iznosi 3,70 eura. Kad je dostupno, prilikom naručivanja možete birati između različitih službi dostave i načina dostave / preuzimanja. Dostava robe na vašu adresu moguća je za sve načine plaćanja.
Kada uplatite iznos kupnje putem interneta ili u banci i odlučite dostaviti naručenu robu do kuće, vrijeme isporuke stupa na snagu od dana izdavanja e-pošte "potvrda narudžbe" putem https: //hr.flora-trgovina .si, ako je samo ovo izdano do 12 sati, inače stupa na snagu sljedećeg radnog dana. Rok isporuke za pojedine proizvode napisan je u detaljnom opisu svakog proizvoda. Također, pri svakoj narudžbi prikazuje se ukupno vrijeme isporuke: 1-3 radna dana za proizvode na skladištu, dok je za proizvode kojih nema na zalihu navedeno predviđeno vrijeme isporuke. Naručene proizvode isporučit ćemo prema ukupnom roku isporuke, koji je napisan iznad troškova kupnje. Kupac zajedno plaća iznos kupnje i dostave. Kada od nas primite e-poruku "Kupnja je završena", vašu smo narudžbu predali službi dostave. Savjet: U slučaju naručivanja proizvoda na lageru i onih kojih nema na lageru, savjetujemo vam da ih naručite zasebno.
Kada odlučite uplatiti iznos nakon preuzimanja uz kupnju, rok isporuke stupa na snagu od dana izdavanja e-poruke "potvrda narudžbe" od strane https://www.flora-cajevi.hr, kada ju je izdao 12 u suprotnom stupa na snagu sljedećeg radnog dana. Rok isporuke za pojedine proizvode napisan je u detaljnom opisu svakog proizvoda. Također, uz svaku narudžbu prikazuje se ukupno vrijeme isporuke: 1-3 radna dana za proizvode na skladištu i odvojeno vrijeme isporuke za proizvode kojih nema na skladištu. Naručene proizvode isporučit ćemo prema ukupnom roku isporuke, koji je napisan iznad troškova kupnje. Po primitku kupac plaća iznos kupnje i dostave. Kada od nas primite e-poruku "Kupnja je završena", vašu smo narudžbu predali službi dostave.
Kupovinom i odabirom dostave s dostavnom službom kupac se slaže da će radi olakšavanja komunikacije između njega i dostavne službe telefonski broj naveden prilikom kupnje biti napisan na dostavnici.
NAPOMENA: Troškovi provizije pri plaćanju nakon preuzimanja, koju naplaćuje Pošta Slovenije, nisu uključeni u cijenu kupnje i plaća ih kupac sam po primitku izravno poštom (poštaru pri isporuci). Troškovi provizije tako iznose 0,96 EUR (ako je iznos naknade za naplatu do 96,00 EUR), ili 1% vrijednosti troškova naplate (ako je vaš iznos od 96,00 EUR do 501,00 EUR) ili 5,01 EUR (ako je iznos troškova naplate veći od 501,00 EUR). Detalje troškova možete provjeriti na web stranici Pošte Slovenije. U slučaju problema s isporukom vaše pošiljke ili mogućeg oštećenja, obratite se Pošti Slovenije. Ljubazno vas molimo da nas obavijestite o svim problemima.
DOSTAVA SE OSTVARUJE USLUGOM: 
Overseas HR
Za robu koja nije na zalihi u trenutku vaše narudžbe, rok isporuke je naveden na proizvodu i stupa na snagu danom e-maila "potvrde narudžbe". Kasnije ćemo vas obavijestiti o datumu primitka robe koje nema na skladištu.
UVJETI POSLOVANJA
Uvjete poslovanja možete pronači na naslovu: Uvjeti poslovanja.
VIŠE INFORMACIJA
Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.